Tarinamme

Alussa oli suo, kuokka ja Veli-Matti. Suolta nostettiin turvetta ja miehenalulla oli ikää vajaa kymmenen vuotta. ”Pienestä pitäen sitä pitää leipäns itte tienata!” totesi kunnan kotisisar, joka poikaa aamulla kello 6.00 turvesuolle herätteli. Tästä alkoi yrittäjämiehen, tulevan kauppiaan ”todellinen” työura.

Kouluja käytiin, kuten tapana on, mutta ne eivät Veli-Mattia kiinnostaneet. Monenlaiset erilaiset työt metallimiehen töistä kananmunan pakkaukseen tulivat tutuiksi aikuisikään mennessä, ja viimein suunnitelmiin tuli kauppa-opisto Loimaalla. Tästä hiljalleen alkoi matka kohti kauppamiestä.

Huonekalujen pariin Veli-Matti ajautui vuonna 1995, josta lähtien hän onkin antaumuksella panostanut suomalaisten kotien sisustusasioissa auttamiseen. Ensin vieraan palveluksessa; Masku, Kaluste-Arena ja Porin Vaihtokaluste.

Vuonna 2004, oli aika ottaa seuraava askel. Auraan avattiin oma liike, Auran vaihtokaluste, joka on panostanut ja panostaa edelleen, asiakkaan palveluun. Asiakas kuin asiakas on aatelinen, jota palvellaan koko sydämellä. Yritys on perheyritys, jossa työskentelee vaimo Maija, ja myös osa lapsista. Aurassa palvellaan kokonaisvaltaisesti asiakasta, hyvää huumoria unohtamatta.

Tuorein uudistus alkoi vuonna 2012, jolloin Vaihtokalusteen rinnalle on lanseerattu Luxus- palvelu, jolla huonekalu ja sisustusasiat tarjotaan asiakkaalle kotiin avaimet käteen periaatteella. Osa ihmisistä haluaa maksaa siitä, että heitä palvellaan omaan kotiin, he saavat yhden hinnan ja se sisältää kaikki kulut. Asiakkaalle jää ainoaksi huoleksi lasku, kaikki muu hoituu.

Lokakuun viimeinen päivä 2022 oli kivijalkaliikkeemme viimeinen aukiolo päivä, palvelemme jatkossa vain nettikaupassa ja puhelimitse tilattaessa.

Tervetuloa hyville kaupoille! Me palvelemme sinua!